SPECIAAL VOOR VIPMEDIA LEZERS!

Wil je inspiratie opdoen voor jouw eigen tuin en genieten van een heerlijk dagje in het groen? Een volledig verzorgd én geslaagd dagje uit beleef je bij De Tuinen van Appeltern, het grootste tuinisinpiratiepark van Europa. Je vindt hier meer dan 200 voorbeeldtuinen met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied!

Geen dag is hier hetzelfde.. steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast. Een leuke tip is om tijdens je wandeling gebruik te maken van de fluistertour. Hiermee beluister en ontvang je achtergrondinformatie over de verschillende ontwerpen en toegepaste materialen en deze informatie kun je later thuis nog rustig nalezen. Voor tuinvragen staat er ieder weekend een Appeltern Tuinexpert voor je klaar deze te beantwoorden.

De Tuinen van Appeltern

Daarnaast is er altijd wat te doen en te beleven in De Tuinen van Appeltern! Bezoek bijvoorbeeld de Wilde Weelde Wereld, een natuurvriendelijke en duurzame buurttuin of speel een potje Kick & Golf, een combinatie tussen voet- en midgetgolf.

Kom plantenshoppen bij onze plantenmarkt en laat de kids heerlijk ravotten op het grote ontdekkingseiland.

Tijd voor een pauze? Geniet van een vers belegd broodje of een frisse salade, of bestel vooraf een high-tea of een picknick, het is maar net waar je zin in hebt. Dit is buiten heerlijk vertoeven op één van de terrassen of pleinen, maar ook restaurants bieden hier mogelijkheden binnen voor.

De Tuinen van Appeltern

Tenslotte biedt het park vele workshops en activiteiten en staat er iedere maand een ander thema centraal.

ACTIEVOORWAARDEN

• Het bestelde ticket is uw entreebewijs.
• U kunt de tickets met korting bestellen t/m 30 september 2019.
• U kunt de tickets alleen online met korting bestellen.
• Doordat u VIPMEDIA lezer bent ontvangt u € 1,- korting.
• De normale zomerprijs voor volwassenen is € 14,-.
• Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
• Niet inwisselbaar voor contant geld.

Namens VIPMEDIA alvast heel veel plezier in De Tuinen van Appeltern!

Bestel vandaag nog jouw entreetickets met korting!