Deze pagina is nog niet geoptimaliseerd voor weergave op kleinere schermen.
De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Info over waterelementen en haagplanten gezocht

Graag zou ik informatie willen hebben over waterelementen voor de tuin. Eveneens zou ik informatie willen hebben over planten die als hagen kunnen worden gebruikt.

Veel informatie over materialen voor vijvers en fonteinen kunt u vinden in de online catalogus op de website van Ubbink Garden BV, www.ubbinkgarden.com.
Waterelementen van natuursteen zijn algemeen verkrijgbaar onder de naam Michel Oprey, zie ook hun webpagina www.oprey.nl/nl/html/algemeen/TuinenParken/sierartikelenenwaterspektakels/sierartikelenenwaterspektakels.asp.
De artikelen van Ubbink Garden en Michel Oprey worden onder meer verkocht via tuincentra en verkooppunten van verhardings- of vijvermaterialen.
Ook van roestvrij staal worden mooie waterelementen verkocht door Gardinox, www.gardinox.nl/productgrp.php?soort=10. Waterelementen van keramiek worden vervaardigd door Joop van Ulden, www.joopvanulden.nl. Wat klassieker zijn de waterelementen van De Tuinslak, www.tuinslak.com/. Deze artikelen zijn alleen rechtstreeks bij de fabrikanten c.q. leveranciers te bestellen.
Uiteraard zijn in onze tuinen nog veel meer toepassingen te zien van water in de tuin, ook van andere exposanten.

Meer informatie over planten die als haag gebruikt kunnen worden kunt u vinden in de bijlagen op www.mwiarda.nl/appeltern.htm.