Deze pagina is nog niet geoptimaliseerd voor weergave op kleinere schermen.
De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

(Beton)ijzeren zuilen

Wij hebben in uw tuinen betonijzeren zuilen gezien om te laten begroeien met bijvoorbeeld Hedera. We kunnen ze op uw website nergens terug vinden. Wat kosten ze en waar zijn ze te koop?

Helaas, ze zijn speciaal door een smid gemaakt voor deze tuin, en zo dus niet te koop.
Wilt u een zuil van of bekleed met betonijzer dan zit er dus weinig anders op dan zelf een smederij of een metaalverwerkend bedrijf te benaderen. Naast betonijzer zijn er meer materialen die gebruikt kunnen worden voor de bekleding van of de constructie van zuilen of muren.
Zo is de Kant & Klaar haag van Mobilane ook in smallere eenheden dan de standaardmaten te verwerken door de bak en de panelen door te zagen en/of om te buigen. Op die manier is zelfs een horizontale haag te creëren. Dealeradressen kunt vinden op de website www.mobilane.nl.
Daarnaast zijn van de steviger gaasrasters van Betafence (het vroegere Bekaert) ook eenvoudig gaasraamwerken te maken die u dan zelf kunt laten begroeien. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website www.betafence.com/site/consumer/dealers/.
Op maat worden zuilen, pergola's en wandafwerkingen van dubbelstaafmatten geproduceerd en geplaatst door Laurens Hekwerk West te Leiderdorp, tel : 071-589 00 52, website www.laurenshekwerk.nl.
Mag het een lichtere constructie zijn, dan zijn de klimpilaren of klimzuilen van Hivy Pillar Fashion als standaard oplossing te koop. Meer informatie en een bestelformulier kunt u vinden op de websites www.growhugger.nl en www.hivypillar.nl.