De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Terug naar overzicht
Schetsbon 2 uur - 1 stuks

Schetsbon 2 uur - 1 stuks

Levertijd 3 werkdagen

€ 95,- incl. btw

Productomschrijving

We hebben wel de ideeën, maar kan het wel. Mijn man wil de tuin vol met asfalt, een onderhoudsvriendelijke tuin kan toch ook wel op een groenere manier. We hebben een tuin, maar wat nu. Voor mensen die wat hulp kunnen gebruiken met de inrichting van hun tuin. Hier is nu een oplossing voor bedacht, DE SCHETSBON.

Wat geeft u cadeau.

U geeft iemand een bon die een waarde vertegenwoordigd van een twee uur durende schets sessie verzorgt door een van onze professionele tuinontwerpers. De professionele tuinontwerper helpt de ontvanger graag op gang bij de inrichting van de tuin. Ala minuut worden op basis van onze kennis, ervaring en visie uw tuinwensen vertaald in een concrete schets van uw nieuwe tuin. Tegelijk doen wij u een schot voor de boeg aangaande de te verwachten kosten aan materialen en arbeid.

Hoe werkt het.

In uw bestelling kunt u aangeven voor wie de bon bestemd is of op welke dag u graag de schets sessie ingepland wilt hebben. De ontvanger van de schetsbon kan zich uiteraard ook rechtstreeks bij ons aanmelden, d.m.v. mail- of telefonisch contact kunnen we met de ontvanger een afspraak inplannen. De contactgegevens staan op de achterzijde van de cadeaubon. Bij aanvang van het bezoek overhandigt de ontvanger de bon aan de ontwerper en kan er gestart worden met de twee uur durende schets sessie. Wel is het handig dat er een aantal zaken zijn voor bereid, bijvoorbeeld een lijstje met wensen en een plattegrond van de tuin.

De schetsbon, een bijdrage aan meer tuingeluk. Succes!!!

Heeft u vragen, mail uw vraag naar webshop@appeltern.nl

Lees meer
Lees minder