Vertel ons jouw mooiste tuinverhaal en maak kans op een jaarkaart voor twee personen!

De Tuinen van Appeltern is op zoek naar leuke tuinverhalen, de inzenders van de twintig mooiste tuinverhalen ontvangen een jaarkaart!

Iedereen maakt wel eens iets geks, aardigs, vrolijks of ontroerends mee. Vaak gebeuren die dingen ook in de eigen achtertuin of die van een ander. Een liefdesverklaring, een aanzoek, een bekentenis, een herinnering of een gebeurtenis waarbij veel werd gelachen of juist verdriet werd gedeeld. We zijn op zoek naar die verhalen om ze vervolgens te kunnen delen met andere tuinvrienden.

Verhalen lezen in Appeltern

We willen met die verhalen laten zien dat de tuin meer met mensen doet dan alleen maar de plek is om te genieten van het groen en de zon. Een mooie tuin maakt meer los dan je denkt, mensen veranderen en worden er gelukkig door. Voor ons staat ook vast dat ‘mooie mensen’ en ‘mooie tuinen’ onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Tuinverhalen vertellen in Appeltern

Als je jouw verhaal met ons zou willen delen en vervolgens misschien wel met heel Nederland, stuur ons dan jouw verhaal in via onderstaand contactformulier. We kiezen de mooiste uit en laten die vanaf 16 juni lezen in ons park! Later zouden we de verhalen voor de eeuwigheid willen bewaren op onze website met eventuele doorlink naar je eigen website.

Appeltern Tuinverhalen

We weten natuurlijk dat tuinliefhebbers van nature bescheiden zijn en zeker niet willen gaan voor roem of bekendheid. Daar gaat het ons ook niet om.. we ondernemen deze actie omdat we er van overtuigd zijn dat jouw (Tuingeluk)verhaal voor anderen heel veel kan betekenen.. als je wil kun je jouw verhalen ook anoniem met ons delen.

Vertel ons jouw tuinverhaal!

Vul onderstaand contactformulier in en vertel ons jouw mooiste of leukste tuinverhaal.
Verhalen kunnen ingezonden worden wanneer je maar wilt.

Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Mijn naam mag vermeld worden:
E-mailadres:
Jouw tuinverhaal:
Bijbehorende afbeelding(en):

Spelregels Tuinverhalen

  • Jouw tuinverhaal kun je insturen wanneer je wilt;
  • Jaarkaart-winnaars worden 1 keer per jaar bekend gemaakt. De eerstvolgende keer is op donderdag 6 juni 2019;
  • Winnaars worden uitgekozen door directeur Ben van Ooijen;
  • Ingevulde gegevens worden enkel gebruikt voor deze actie.

De Tuinen van Appeltern bezoeken?

Heb je geen verhaal ingezonden maar zou je wel graag tuinverhalen van andere willen lezen? Breng dan een bezoek aan De Tuinen van Appeltern!

Vanaf 16 juni dit jaar zijn er verschillende verhalen te lezen in ons park, bestel tickets en bezoek ons inspiratiepark.