Hortus Alumni

Appeltern Tuinexpert in Lienden.

Over deze hovenier

VAKMANNEN MET GEVOEL VOOR GROEN EN STERK IN TUINAANLEG EN TUINONDERHOUD!

Willem Cornelisse, Camiel Berends en Harmen van der Wekken zijn jonge enthousiaste ondernemers die graag in de tuin werken. Ze willen kwaliteit leveren in alle soorten hoveniers werkzaamheden en gaan net zo lang door tot jij tevreden bent!

Hortus Alumni ontwerpt, maakt en onderhoud tuinen, parken en andere groene aangelegenheden voor de particuliere en zakelijke liefhebber.

TUINONTWERP

Hortus Alumni werkt met de nieuwste ontwerpprogramma’s waarmee wij uw ideeën vertalen naar een creatie waar je versteld van zult staan. Hortus Alumni biedt vakkundigheid en een frisse blik om jouw tuin aan te passen zoals je dat voor ogen hebt.

TUINAANLEG

Een van hun sterkste punten.. tuinaanleg! Geheel naar jouw wensen een prachtige tuin in simpele stappen.

Hortus Alumni is een jong team met verstand van trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinen. Met de kennis en de praktijkervaring om verschillende aanlegwerkzaamheden te realiseren, is de aanleg van je tuin in goede handen bij Hortus Alumni.

TUINONDERHOUD

Zowel bestaande als door Hortus Alumni aangelegde tuinen hebben onderhoud nodig. Eenmalig uw haag laten scheren of middels periodiek onderhoud uw tuin laten schitteren; Hortus Alumni is er voor u. Om dit alles mogelijk te maken, staan kwaliteit en planning hoog in het vaandel. Na de kennismaking waarbij het plan besproken wordt, gaan ze over tot actie zodat je zonder moeite weer kunt genieten van uw tuin.

WAAR VIND JE HORTUS ALUMNI?

We werken in de regio Gelderland en Utrecht, globaal tussen Tiel, Nijmegen, Arnhem, Ede / Wageningen, rondom Veenendaal, Amersfoort. Maar voor een groter project rijden we ook graag een stukje verder om uw tuin in te richten. We komen zelf uit Lienden en Rhenen.

VRIJBLIJVEND CONTACT

Kunnen de mannen van Hortus Alumni iets voor u (be)tekenen? Neem dan gratis & vrijblijvend contact met ze op!

Appeltern Tuinexpert

Hortus Alumni is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Hortus Alumni
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht