Greendex

Appeltern Tuinexpert in Lienden.

Over deze hovenier

De natuur begint pas echt met landschapsinrichting van Greendex!

Greendex ontwerpt, legt aan, renoveert en onderhoudt eigentijdse en duurzame tuinen en landschappen waarin mensen kunnen genieten. We zijn gespecialiseerd in kleine én grote groenprojecten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Ontwerp

Het ontwerp vormt de basis voor de stijl, vorm en sfeer van uw groene leefomgeving. Daarom vormen uw wensen en eisen het uitgangspunt. Zo houden wij rekening met het doel en de gebruikers van de leefomgeving. Vervolgens borduren wij daarop voort met onze kennis en vakmanschap. Het resultaat is een maatwerk tuinplan met een bijbehorend plan voor de beplanting, de beregening en verlichting.

Aanleg

Wij verzorgen de complete aanleg van uw groene leefomgeving. We ontruimen de bestaande omgeving en voeren materialen die niet meer gebruikt worden verantwoord af. Vervolgens gaan we aan de slag met de beplanting, bestrating, het beregeningssysteem, de waterberging en verlichting. Zo vertalen wij het ontwerp vakkundig in een prachtige groene leefomgeving. Ook kunnen wij (gedeeltelijk) uw leefomgeving renoveren zodat deze weer een frisse uitstraling krijgt.

Onderhoud

Natuur leeft en dat betekent dat uw tuin, bedrijfstuin, park of andere groene aangelegenheid onderhevig is aan de seizoenen. Om het hele jaar door te blijven genieten van uw groene leefomgeving, is onderhoud belangrijk. Natuurlijk houden we bij het ontwerp al rekening met uw wensen rondom onderhoud, maar ontbreekt het u aan tijd of ervaring, dan leveren wij ook onderhoud op maat.

Appeltern Tuinexpert

Greendex is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Greendex
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht