Verdi Tuinen

Appeltern Tuinexpert in Zeist.

Over deze hovenier

Verdi Tuinen is een hoveniersbedrijf uit de regio Utrecht. Ze ontwerpen, onderhouden en leggen eigentijdse, duurzame tuinen aan in heel Nederland. Verdi Tuinen heeft kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan!

Tuinontwerp

Een eigentijdse, creatieve en vakkundig aangelegde tuin start met een tuinontwerp. Een tuin ontwerpen start echter met luisteren. Een goed tuinontwerp is een belangrijke stap, omdat we op die manier al uw wensen in uw nieuwe tuin kunnen verwerken. Laat u de tuin ook door Verdi Tuinen aanleggen en onderhouden, dan is het tuinontwerp altijd kosteloos. Ga voor uw droomtuin!

Tuinaanleg

De aanleg van uw tuin is bij Verdi Tuinen hoveniers in goede handen. Ze werken efficiënt en vakkundig en gebruiken het liefste duurzame materialen. Ze werken vanuit een tuinontwerp. Daarnaast hebben hoveniers van Verdi Tuinen de groenste vingers en verzorgen ze alle werkzaamheden tijdens de tuinaanleg: bestrating, beplanting, het zetten van schuttingen of pergola’s, verlichting, beregeningssystemen, enzovoort.

Tuinonderhoud

Uw tuin leeft, groeit en bloeit. Heeft u zelf geen groene vingers of geen tijd of zin in het tuinonderhoud? Ook dan bent u bij Verdi Tuinen aan het juiste adres. Ze kunnen uw tuin klaarmaken voor de winter of de zomer, uw heggen en struiken snoeien of uw gazon verticuteren, maaien en bemesten. Een maandelijkse onderhoudsbeurt voor uw tuin behoort ook tot de mogelijkheden!

Appeltern Tuinexpert

Verdi Tuinen is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Verdi Tuinen
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht