Tuinstyling Hamersma

Appeltern Tuinexpert in Surhuizum.

Over deze hovenier

Tuinstyling Hamersma is een modern, middelgroot hoveniers bedrijf, dat zich onderscheid door creatieve, doordachte tuinontwerpen, compleet uitgevoerd door vakmensen met een passie voor tuinen en groen.

Ze zijn gespecialiseerd in grote en kleine groenprojecten die zorg, vakmanschap en oog voor detail vragen. Het allround hoveniersbedrijf is VCA gecertificeerd: een keurmerk voor veilig en milieuvriendelijk werken.

Omdat ze zeker zijn van hun kwaliteit, geven ze naast een uitstekende service, 1 jaar volledige garantie op alle geleverde en aangebrachte beplanting, inclusief arbeidsloon. Opdrachtgevers zijn zowel particulieren, bedrijven, instellingen als overheden en gemeenten.

Je wil je tuin veranderen maar je weet niet waar je moet beginnen? En wat kost het wel niet als mijn tuin op de schop gaat? Op deze en alle andere vragen met betrekking tot jouw persoonlijke tuinwensen hebben ze voor een creatieve oplossing.

Van vijverpartijen tot stijltuinen, van kindvriendelijke tuinen tot mooi aangelegde terrassen, van natuurlijk wild tot superstrak, van Japanse tuin tot Engelse landschapstuin, voor de specialisten van Tuinstyling Hamersma is elke tuin een mooie uitdaging!

Ze komen graag (en geheel vrijblijvend) bij je kijken om te bepalen wat de mogelijkheden voor jouw tuin of bedrijfsplantsoen zijn.

en tuin is een verlengstuk van uw woning of kantoor. Groei, groen en geniet!

Appeltern Tuinexpert

Tuinstyling Hamersma is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Tuinstyling Hamersma
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht
UNDEFINED