Bartelds Hoveniersbedrijf

Appeltern Tuinexpert in Onnen.

Over deze hovenier

In 1939 werd Bartelds Hoveniersbedrijf opgericht en het bedrijf is sindsdien niet meer weg te denken uit de regio Haren en zuid-Groningen. In de loop van de decennia hebben wij ons op alle aspecten van het hoveniersvak gericht en kunnen we stellen dat wij een allround hoveniersbedrijf zijn. Vele werknemers werken al meer dan 25 jaar bij het bedrijf en bedienen al evenlang de vele vaste klanten die wij als bedrijf hebben. Zo variëren de werkzaamheden binnen ons bedrijf van ontwerp, aanleg, onderhoud, groenvoorziening, boomverzorging tot de moderne trends van gevelgroen en groene daken.

Uw inspiratie

Vandaag de dag zijn er vele manieren waarop u, op tuingebied, inspiratie kunt opdoen. Er zijn wekelijks programma’s over tuinen en tuinieren, tientallen tuinbladen die maandelijks verschijnen en een keur aan tuinboeken van bekende en minder bekende schrijvers. Belangrijk is echter dat u door de bomen het bos blijft zien. Enige realiteitszin is daarbij vereist. Een extra methode om ideeën op te doen is een kijkje in uw buurt of woonwijk. U ziet er vaak fantastische maar soms ook afschuwelijk creaties.

Appeltern Tuinexpert

Bartelds Hoveniersbedrijf is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Bartelds Hoveniersbedrijf
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht