Dutch Quality Gardens, Bosman Tuinadvies

Appeltern Tuinexpert in Koudekerke.

Over deze hovenier

Bosman Tuinadvies is een dynamisch bedrijf dat houdt van een flinke uitdaging. Met onze ruime ervaring, nuchtere insteek en hardewerkersmentaliteit zijn we voor onze klanten een betrouwbare partner in tuinadvies, realisatie en onderhoud.

Bij Bosman vinden we het belangrijk dat onze klanten op ons kunnen bouwen. Dat laten we zien door altijd onze afspraken na te komen, maar ook door de juiste kennis in huis te hebben. We bezoeken daarom regelmatig beurzen en congressen, volgen cursussen en lezen diverse vakbladen. Zo zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we al uw tuinvragen blijven beantwoorden.

Ons tuinadvies is de bodem van uw tuin. Met de juiste ingrediënten maken wij het professionele ontwerp dat nauw aansluit bij de architectuur van uw woning, de omgeving en natuurlijk bij uw wensen. Daarbij vinden we het belangrijk dat onze ontwerpen ook praktisch bruikbaar zijn. Met een scherp oog voor de kleinste details.

Meer weten? Neem contact op!

Appeltern Tuinexpert

Dutch Quality Gardens, Bosman Tuinadvies is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Dutch Quality Gardens, Bosman Tuinadvies
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht