Frank Crooijmans Hoveniers

Appeltern Tuinexpert in Eindhoven.

Over deze hovenier

IEDERE TUIN IS IN FEITE EEN ONBESCHREVEN BLAD

Frank Crooijmans kreeg het hoveniersvak met de paplepel ingegoten. Vader en opa waren hovenier en Frank trad op jonge leeftijd in hun voetsporen. Na een vakopleiding begon hij in 1992 als zelfstandig tuinontwerper en hovenier. Met de ervaring groeide ook zijn ambitie: hij wilde niet alleen tekenen maar ook creëren. In 2002 kwam die droom tot bloei: Frank Crooijmans Hoveniers was een feit.

TOTAALOPLOSSINGEN

Frank Crooijmans Hoveniers verzorgt de aanleg, renovatie en het onderhoud van tuinprojecten in met name regio Eindhoven. Ontzorgen staat daarbij centraal: we leveren altijd totaaloplossingen. Soms buiten de geharkte paden, maar altijd vanuit hetzelfde doel: onze klanten de tuin van hun wensen bezorgen.

GELUK ZIT IN EEN GROEN HOEKJE

Gezellig tafelen, heerlijk lezen, de zon aanbidden of gewoon even zijn: de tuin is dé plek om te ontspannen en genieten. Maar een tuin is meer dan een tuin: het is een verlengstuk van uw woning en daarmee van grote invloed op de kwaliteit van uw leefomgeving. Een tuin waarin u zich prettig voelt, is een baken van rust in jachtige tijden. Geluk zit in een groen hoekje.

HOVENIER IN HART EN NIEREN

Frank Crooijmans is hovenier in hart en nieren. Samen met zijn team creëert hij tuingeluk. Ieder ontwerp is anders, want ieder mens en iedere woning zijn immers anders. Toch is er wel een groene draad: de aanstekelijke passie voor alles wat groeit en bloeit. Nieuwsgierig? Ga met ons op zoek naar uw tuingeluk.

Frank en Jeannette Crooijmans

Appeltern Tuinexpert

Frank Crooijmans Hoveniers is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Frank Crooijmans Hoveniers
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht