Bart Faassen Hoveniers

Appeltern Tuinexpert in Beegden.

Over deze hovenier

Met al ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen, bedrijfstuinen en groenprojecten is Bart Faassen Hoveniers een bekende naam in de Noord-Limburgse hovenierswereld geworden.

Met ons hecht team van gekwalificeerde hoveniers overtuigen we u graag van onze kennis en kwaliteit. Bekijk onze website of Facebook pagina voor referenties en vraag ons naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

WERKWIJZE

Tijdens een eerste gesprek worden de wensen en mogelijkheden voor uw tuin met u besproken.
Na dit gesprek kan onze tuinarchitect deze eventueel omzetten in een 3D ontwerp van uw droomtuin. De aanleg of renovatie van uw tuin wordt in zijn geheel gerealiseerd door ons eigen team van vakbekwame hoveniers.

Ook het onderhoud van uw tuin plannen wij in samenspraak met u in zodat u het hele jaar van uw tuin kunt genieten.

KWALITEIT

Onze werknemers zijn allemaal goed opgeleide, ervaren hoveniers met verschillende specialisaties. Door ons uitgebreid modern machinepark zijn wij in staat de meeste tuinwerkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Hierdoor kunnen wij snel, effectief en met hoge kwaliteit werken en heeft u één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Dat wij al jarenlang de hoogste kwaliteit nastreven, wordt benadrukt door de verschillende certificeringen!

Appeltern Tuinexpert

Bart Faassen Hoveniers is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Bart Faassen Hoveniers
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht
UNDEFINED