Dutch Quality Gardens, Hoveniersbedrijf ’t Höfke

Appeltern Tuinexpert in Overloon.

Over deze hovenier

Hoveniersbedrijf ’t Höfke uit Overloon is actief in heel Oost-Brabant en Noord-Limburg.

De geschiedenis van ’t Höfke gaat terug naar 1990. In dat jaar werd het hoveniersbedrijf opgericht door tuinontwerper en hovenier Margo Bouwens. Het is van een bevlogen eenmanszaak uitgegroeid tot een volwaardig, inspirerend en professioneel hoveniersbedrijf. ’t Höfke: voor tuinen met groen!

Het gepassioneerde en enthousiaste team van ’t Höfke staat trotse tuinbezitters bij die professionele hulp nodig hebben op het gebied van tuinontwerp, aanleg, structureel onderhoud, complete renovatie, (sier)bestrating, metselwerk of bijvoorbeeld beregening. Dit alles gebeurt in eigen beheer.

Voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers

We werken voor zowel voor particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers. Mensen die omringd zijn door groen, voelen zich bewezen prettiger.

De werkwijze van 't Höfke

Elke tuin is uniek. Om de tuin van uw dromen waar te maken, werken we bij ’t Höfke altijd volgens heldere stappen. Het begint met een (vrijblijvend) adviesgesprek om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens werken we het advies uit tot een digitaal ontwerp. Hierna gaan de handen uit de mouwen en beginnen we met de tuinaanleg of -renovatie volgens een planning. Indien gewenst kunnen we uw tuin met structureel of seizoensgebonden onderhoud altijd keurig verzorgd houden.

De vier tuinprincipes van ’t Höfke

Om tot de (bedrijfs)tuin van uw dromen te komen, werken we bij ’t Höfke altijd volgens vier principes:

 1. Groen en verharding in balans
  Te veel bestrating haalt de sfeer uit de tuin en maakt ‘m ongezellig. Samen gaan we op zoek naar de juiste balans tussen groen en verharding.
 2. Hoog en laag in balans
  Een te vlakke tuin oogt vaak saai en kaal. Door op zoek te gaan naar de juiste verhouding tussen hoge en lage elementen, worden zichtlijnen onderbroken en lijkt uw tuin dieper, spannender en werkt een gevoel van privacy in de hand.
 3. Rust en privacy in balans
  Een tuin waar u zich in kunt terugtrekken, is een tuin waar u tot rust kunt komen. ’t Höfke ontwerpt en legt tuinen altijd aan om een gevoel van privacy en geborgenheid te creëren.
 4. Werken en genieten in balans
  Niet iedereen heeft groene vingers. In overleg met de opdrachtgever gaan we samen op zoek naar de juiste balans tussen het onderhouden van uw tuin en het genieten van uw tuin.

Appeltern Tuinexpert

Dutch Quality Gardens, Hoveniersbedrijf ’t Höfke is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Dutch Quality Gardens, Hoveniersbedrijf ’t Höfke
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht