Hoveniersbedrijf Miggiels & van Amstel

Appeltern Tuinexpert in Beugen.

Over deze hovenier

Met passie en creativiteit maken we een uniek en goed doordacht tuinontwerp. Dit doen we n.a.v. een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we alle wensen, eisen en mogelijkheden hebben besproken. Tevens is er de mogelijkheid om een bijpassend beplantingsplan te laten maken.

Tuinaanleg
Wanneer u besluit ons tuinontwerp of een eigen ontwerp aan te laten leggen, bent u bij ons op het goede adres. Wij verzorgen alle tuinaanlegwerkzaamheden vanaf het grondwerk tot de eindoplevering. Het is ook mogelijk om een gedeelte van de tuin te laten renoveren. Uiteraard ontvangt u eerst een vrijblijvende offerte, waarin alle werkzaamheden apart vermeld staan.

Tuinonderhoud
Om uw tuin of de tuin van uw bedrijfspand de gewenste uitstraling te laten behouden is het van belang deze goed te onderhouden. Wij kunnen u hierbij advies geven en het evt. een keer goed voordoen. Uiteraard is een onderhoudscontract ook mogelijk.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over wat we evt. voor u kunnen betekenen.

Hartelijke groeten,
William en Elle Miggiels
Hoveniersbedrijf Miggiels&Van Amstel

Appeltern Tuinexpert

Hoveniersbedrijf Miggiels & van Amstel is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Hoveniersbedrijf Miggiels & van Amstel
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht