Smeets Hoveniersbedrijf v.o.f.

Dutch Quality Gardens-hovenier in Geleen.

Over deze hovenier

Nadat ik bijna 15 jaar bij een gerenomeerd bedrijf had gewerkt ben ik op 1 april 1985 gestart met mijn eigen hoveniersbedrijf. Mooie tuinen maken met alles wat erbij hoort had ik immers tot in alle facetten geleerd.
Ons bedrijf groeide gestaag en bouwde een goede naam op. Omdat we zelf alle disciplines zoals, tuinaanleg,onderhoud,ontwerp, het aanleggen van vijvers, gazon, bouwkundige elementen, bestratingen en de beplantingen zelf in huis hebben kunnen we uw tuin van A tot Z verwezenlijken.

Met oog voor detail, ambities om projecten professioneel en perfect te creëren en vakkundig personeel timmeren we nu al meer dan 30 jaar aan de weg. Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de branchevereniging VHG. Als kroon op ons werk zijn we sinds 2012 door de Tuinen van Appeltern Exclusief Geselecteerd en daarmee aangesloten bij Dutch Quality Gardens.

Dutch Quality Gardens

Smeets Hoveniersbedrijf v.o.f. is aangesloten bij Dutch Quality Gardens, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Smeets Hoveniersbedrijf v.o.f.
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht