Booiman Tuinen B.V.

Appeltern Tuinexpert in Beilen.

Over deze hovenier

Booiman Tuinen BV een modern, middelgroot hoveniersbedrijf met de vestiging in Beilen (Drenthe). Booiman Tuinen BV is onder de bezielende leiding van Henk Booiman in 1993 opgestart.

Henk Booiman beschikt over een schat aan eigen ervaring in het hoveniersvak en heeft daarnaast een enthousiast, vakkundig team om zich heen verzameld. Daardoor is Booiman Tuinen BV uitgegroeid tot het hoveniersbedrijf dat kwaliteit levert en opdrachtgevers, zowel particulieren, bedrijven, instellingen als overheden, gemeenten en landschapsbeheer, aan zich weet te binden en elke keer een verrassend en inspirerend product presenteert.

Tuinontwerp, Tuinaanleg daarin zijn wij gespecialiseerd. Nazorg in de vorm van Tuinonderhoud, snoeibeurten beplantingen of het verzorgen en onderhouden van gazons. Ook hebben bomen verzorging nodig, onze Boomverzorgingsploeg behandelen uw bomen op een vakkundige manier. Alle soorten en maten bomen worden door ons onderhouden en indien nodig of wenselijk gekapt. Booiman Tuinen BV heeft een eigen telescoop hoogwerker met een reikwijdte van 23 meter. Al het vrijgekomen takwerk zal dan versnipperd worden door een aangedreven versnipperaar met invoerarm. Moeilijk bereikbare bomen kunnen met behulp van klimmaterialen vakkundig onderhouden worden.

Booiman Tuinen BV onderscheidt zich van andere hoveniersbedrijven door haar vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Er wordt gewerkt volgens de normen en eisen van VCA*.

Appeltern Tuinexpert

Booiman Tuinen B.V. is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Stuur een e-mail

Aan
Booiman Tuinen B.V.
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht