Hans van Velthoven Buro voor Tuinontwerp & Aanleg

Dutch Quality Gardens-hovenier in Diessen (Gemeente Hilvarenbeek).

Over deze hovenier

Het hoveniersbedrijf Hans van Velthoven, buro voor tuinontwerp & aanleg is opgericht in 1984 te Diessen (gemeente Hilvarenbeek in de provincie Noord-Brabant) en heeft een ruime ervaring opgebouwd.

Het maken van een tuinontwerp en beplantinsplan, van uw buitenruimte, tot de uitvoering van de tuinaanleg en het tuinonderhoud/renovatie behoren tot onze mogelijkheden. Denkend aan boomverzorging, het plaatsen van erfbeplanting, inrichten van borders, knippen van hagen, bestrating aanbrengen, beregening, vijveraanleg, metselwerkzaamheden, houtconstructies in zowel particuliere als bedrijfstuinen.

Onze werkzaamheden bestaan uit het creëren van een fijne leefomgeving, een tuin waar het goed toeven is. Uiteraard gebaseerd op úw wensen. In onze visie is de tuin een meerwaarde voor de innerlijke ziel. Het is een plek voor zon én verkoelende schaduw en een opwaardering van uw onroerend goed.

Naast het leveren van goede kwaliteit staat ook aandacht voor het milieu bij ons hoog in het vaandel; evenals betrouwbaarheid in de organisatie voor een ieder die daar in participeert.

Dutch Quality Gardens

Hans van Velthoven Buro voor Tuinontwerp & Aanleg is aangesloten bij Dutch Quality Gardens, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Hans van Velthoven Buro voor Tuinontwerp & Aanleg
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht