De Lingebrug hoveniers

Appeltern Tuinexpert in Ochten.

Over deze hovenier

Wij willen úw prachtige buitenruimte maken. En hierbij hanteren wij de stelregel: Respect voor groen. Groen is belangrijk voor het welzijn van mens en dier en de medewerkers van ons hoveniersbedrijf zijn hier terdege van doordrongen. Het groen in uw tuin is bij ons in goede handen.

Kwaliteit
De missie van ons hoveniersbedrijf is simpel: wij willen van uw achter- of voortuin een prachtige plek maken. Een ruimte waar het prettig vertoeven is. Waar u kunt genieten van uw vrije tijd, in uw eigen stukje groen. Een buitenkamer als het ware. Hier kunt u weer energie opdoen en samen zijn met familie en vrienden. Een buitenkamer waar u trots op zal zijn. Kwaliteit staat vanzelfsprekend voorop. Kwaliteit in materialen, planten, vormgeving maar ook in creativiteit. Daarbij staan uw wensen centraal.

Professioneel
Onze vakkundige medewerkers en onze professionele bedrijfsvoering zorgen ervoor dat uw verwachting wordt waargemaakt en wellicht overstijgt. Zodat ook u trots kunt zijn op een tuin van de Lingebrug.

Appeltern Tuinexpert

De Lingebrug hoveniers is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
De Lingebrug hoveniers
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht