Lex van Wijk Hoveniers

Appeltern Tuinexpert in Zoetermeer.

Over deze hovenier

Ruim 30 jaar passie voor tuinen. Dat is waar Lex van Wijk Hoveniers voor staat. Elke opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging. Beleving, genieten, passie en verwondering. Dat is wat de tuin voor ons betekent.

Wat betekent de tuin voor u?
Misschien weet u al lang wat de tuin u te bieden heeft. Voor veel mensen valt er echter nog een wereld te ontdekken. Wij helpen u graag op weg. Wel of geen groene vingers, het maakt niet uit. Wij zorgen ervoor dat u de tuin krijgt die bij u past.

Genieten, dat is waar een tuin voor bedoeld is. Voor de één is dat met de voeten in de klei, voor de ander relaxen in het zonnetje. Want, zo vinden wij; "Uw tuin ..... dat bent u zelf".

Laat u verassen
Wij laten u graag kennismaken met ons mooie vak. Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens te komen kijken in onze sfeertuin. Onder het genot van een drankje kunnen we u met passie vertellen over de mogelijkheden.

Appeltern Tuinexpert

Lex van Wijk Hoveniers is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Stuur een e-mail

Aan
Lex van Wijk Hoveniers
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht