Jonkers hoveniers

Appeltern Tuinexpert in Venlo.

Over deze hovenier

Jonkers hoveniers heeft ruim 65 jaar ervaring in de aanleg en het onderhoud van (bedrijfs)tuinen en openbaar groen. Daarnaast ontwikkelt Jonkers hoveniers zich steeds meer tot een specialistisch bedrijf. Wij creëren een prettige woon-, werk- en leefomgeving met behulp van groene innovaties.

Groen brengt leven en trekt leven aan, het kleurt de wereld om ons heen. Het biedt rust en ontspanning. In de huidige wereld wordt de natuur echter steeds verder teruggedrongen. Dit terwijl er genoeg mogelijkheden zijn waarin mens en groen wel hand in hand kunnen gaan.

Groen voor iedereen
Jonkers hoveniers brengt de natuur dichter bij mensen. We laten graag iedereen genieten van groen op een manier die bij hem past. Dit doen we op allerlei manieren en locaties. Bijvoorbeeld met kleurrijke (bedrijfs) tuinen, bloemenweiden in woonwijken, groene gevels en daken in of aan een bedrijfspand en kleurrijke plantsoenen in gemeenten.

Door in te spelen op ieders persoonlijke wensen en door hier op een specialistische manier invulling aan te geven, laten wij u graag zien wat de natuur te bieden heeft.

U kunt bij Jonkers hoveniers terecht voor:
• Tuinaanleg en tuinonderhoud
• Daktuinaanleg en daktuinonderhoud
• Tuinontwerp en daktuinontwerp
• Vasteplantenconcept Green-to-Colour
• Natuurontwikkeling en bloemenweiden (met resultaatgarantie)
• Onderhoudsarme (bedrijfs)tuinen
• Watermanagement
• Zwemvijvers

Gespecialiseerde partner
Wij werken samen met gespecialiseerde partners en besteden veel aandacht aan de scholing van ons personeel zodat we onze vakkennis en vaardigheden naar het hoogste niveau kunnen tillen.

Jonkers hoveniers bv
De meeste werkzaamheden die onder onze groene specialismen vallen, worden uitgevoerd door Jonkers hoveniers bv uit Venlo.

Jonkers daktuinen bv
De aanleg en het onderhoud van groene daken en dakbegroeiing is inmiddels zo populair dat Jonkers hoveniers hiervoor een apart bedrijf heeft opgericht: Jonkers daktuinen bv.

Wilt u meer weten over de toepassing van groen in uw omgeving?
Neem dan contact met ons op: 077-3544201.

Appeltern Tuinexpert

Jonkers hoveniers is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Stuur een e-mail

Aan
Jonkers hoveniers
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht