Visser Tuinen

Appeltern Tuinexpert in Leimuiden.

Over deze hovenier

Al vijfentwintig jaar weet Visser Tuinen waar een tuin eigenlijk voor bedoeld is. Even ontspannen, genieten en thuis zijn. Wat we niet weten, is wat dit voor ú betekent.

Hoe ontspant u?
Ontspant u graag lekker op uw terras zonder zich verder zorgen te maken? Geniet u van tuinieren, of is dat juist een vervelende bijzaak? Misschien voelt u zich nergens zo thuis als tussen het groen.

Voor ons is een tuin pas geslaagd als u geniet en daar thuis komt. Daarom houden we vanaf het begin rekening met uw wensen. We passen onze tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud aan op uw verlangen. Zodat u onbezorgd, met een beetje zorg of met heel veel zorg uw eigen tuin beleeft.

Achter de mensen van Visser Tuinen
Vijfentwintig jaar geleden ben ik, Wiljan Visser, gestart met Visser Tuinen. En met enige trots heb ik inmiddels een bedrijf opgebouwd met vijftien gecertificeerde en zeer gemotiveerde medewerkers. Het zijn mensen waarmee ik verder bouw aan mijn bedrijf. Ook zijn het mensen waarop mijn klanten kunnen bouwen, dat is voor mij erg belangrijk.

Visser Tuinen onderscheidt zich door hoge kwaliteit en klantgerichtheid te combineren met een professionele en flexibele organisatie. Met als resultaat tevreden klanten die zich thuis voelen in hun door ons ontworpen, aangelegde en onderhouden tuinen.

Appeltern Tuinexpert

Visser Tuinen is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Visser Tuinen
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht
UNDEFINED