Dutch Quality Gardens, Van Ginkel Tuinspecialisten

Appeltern Tuinexpert in De Bilt.

Over deze hovenier

Kees van Ginkel en Helen van der Vliet vormen samen met hun medewerkers Van Ginkel Tuinspecialisten in De Bilt.

Als klein familiebedrijf kennen we onze tuinspecialisten door en door. Elk van onze tuinspecialisten heeft zijn eigen expertise. Wat iemand leuk vindt, daar is hij of zij meestal ook goed in. Wij zorgen dan ook dat de juiste man op de juiste plaats werkt.

Onze klanten complimenteren ons met de geweldige medewerkers die we hebben. Behulpzaam, attent, netjes, harde werkers die ook nog even de vuilnisbak buiten zetten of de goot schoonmaken als het zo te pas komt. Iedereen werkt al meer dan 6 jaar binnen het hoveniersbedrijf wat zorgt voor een geolied team. Dat maakt Van Ginkel echt een tuinspecialist waar u op kunt vertrouwen! Van Ginkel Tuinspecialisten is een hovenier uit De Bilt, maar wij verrichten uiteraard ook hovenierswerkzaamheden in Utrecht, Zeist, Houten, Bilthoven en omstreken.

Appeltern Tuinexpert

Dutch Quality Gardens, Van Ginkel Tuinspecialisten is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Dutch Quality Gardens, Van Ginkel Tuinspecialisten
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht