Dutch Quality Gardens, Visio Vireo Tuinen

Appeltern Tuinexpert in Steenbergen.

Over deze hovenier

Visio Vireo is Latijn voor "Kijk op groen". Een slogan die perfect bij ons past. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden particuliere en bedrijfstuinen die aansluiten bij uw wensen, woning of bedrijfspand en omgeving.

Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, creativiteit, professionele werkwijze, service en vakmanschap.

Visio Vireo Tuinen bestaat sinds 2001 en is uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf. Wij hebben alle expertise en materialen in huis om kleine of grote werken van A tot Z aan te pakken.

Ontwerp
Een goed tuinontwerp start met een kennismaking op locatie. Tijdens deze kennismaking bekijken we de huidige staat van de tuin, bespreken we uw wensen en doen we een aantal suggesties. Ook zullen wij u tijdens dit gesprek onze portfolio met diverse tuinen laten zien. Vervolgens gaat onze ontwerper aan het werk.

Door rekening te houden met uw gebruikseisen, budget, de stijl en ligging van uw woning komen we tot een creatief en doordacht inrichtingsplan, eventueel aangevuld met een gedetailleerd beplantingsplan. Wij gaan bij het ontwerp altijd uit van de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk: een goede verhouding tussen beplanting en verharding, voldoende hoogte, voldoende privacy en niet meer tuinwerk dan u zou willen.

Tuinaanleg
Na het ontwerp volgt de realisatie. Wij hanteren hiervoor hoge kwaliteitsnormen, want we willen dat u zo lang mogelijk profijt heeft van uw investering. We kiezen dan ook voor degelijke en duurzame constructies en producten. Onze enthousiaste medewerkers hebben oog voor detail, werken netjes en nauwkeurig en laten de tuin elke dag opgeruimd achter. Visio Vireo Tuinen kan de aanleg compleet voor u verzorgen, maar u kunt de aanleg ook gedeeltelijk zelf doen en het specialistische werk aan ons overlaten.

Aan de basis van een aanlegtraject ligt een werkomschrijvende offerte, waarin alle afspraken zijn vastgelegd. Uitgangspunten zijn: vakkundige en veilige uitvoering, heldere communicatie en één aanspreekpunt voor de klant. Gedurende het aanlegtraject krijgt u duidelijke rapportages over de voortgang en afspraken. Het aanlegtraject wordt afgerond met een oplevering. Visio Vireo Tuinen checkt hierbij samen met u of alles is uitgevoerd conform de gemaakte afspraken.

Tuinonderhoud
Goed onderhoud en de juiste bemesting zorgen voor het behoud van uw tuin, waardoor u optimaal kunt blijven genieten.

Visio Vireo Tuinen kan het tuinonderhoud compleet voor u verzorgen, maar u kunt het onderhoud ook gedeeltelijk zelf doen en het specialistische werk aan ons overlaten. Ook kunnen wij u adviseren over problemen in uw tuin of een onderhoudsplan voor u opstellen. Wij hanteren bij het onderhoud een hoge kwaliteitsnorm door kennis en vakmanschap te combineren en door het gebruik van verantwoorde producten.

Uitgangspunten bij het onderhoud zijn: vakkundige en veilige uitvoering, heldere communicatie en één aanspreekpunt voor de klant. Alles is mogelijk, van een jaarrond onderhoudscontract tot een éénmalige onderhoudsbeurt.

Appeltern Tuinexpert

Dutch Quality Gardens, Visio Vireo Tuinen is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Dutch Quality Gardens, Visio Vireo Tuinen
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht