Trendy Tuinen

Appeltern Tuinexpert in Oisterwijk.

Over deze hovenier

Trendy Tuinen bestaat sinds 1934 en is ontstaan uit Hoveniersbedrijf Jos Keepers en uit het vroegere Bloemenmagazijn Flora .

De bedrijfsfilosofie van Trendy Tuinen is gebaseerd op:

  • een creatieve vormgeving aansluitend op persoonlijke wensen, de architektuur van de woning en de natuurlijke omgeving,
  • een goede en harmonieuze beplanting afgestemd op uw persoonlijke voorkeurvoor stijl, kleur en onderhoudsintensiteit
  • een eerlijk en volledig advies,
    kwaliteit in zowel dienstverlening alsook bij verkoop van tuinartikelen en plantmateriaal

Om dit te kunnen realiseren en daarnaast ook naar een steeds hoger peil te tillen staan scholing, vakmanschap en tuinplezier hoog in ons vaandel, samen met de jarenlange ervaring, welke ook steeds aan de jeugd wordt doorgegeven.

Tevens draagt hieraan bij de aansluiting en de actieve samenwerking met organisaties als:

  • VHG, Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (branche-organisatie voor ondernemers in het groen)
  • De Tuinen van Appeltern, het grootste en meest veelzijdige, onafhankelijke voorlichtingspark in Nederland

Als ontwerpburo en hoveniersbedrijf zijn wij trots onderdeel van "Appeltern Tuinexpets", samen met nog een vijfigtal bedrijven in Nederland, op basis van kwaliteit, creativiteit, vakmanschap en ambitie.

Dit alles wil ook zeggen dat veel kennis binnen handbereik is, dat veel ervaringen kunnen worden uitgewisseld met collega’s en dat men daardoor veel van elkaar leert, maar ook dat alle wijzingen binnen de wetgeving, het arbo- en milieubeleid bekend zijn en steeds up-to-date kunnen worden toegepast. Hierdoor blijft men als bedrijf alert en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op velerlei gebied.

Appeltern Tuinexpert

Trendy Tuinen is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Trendy Tuinen
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht