Topgardens Landscaping

Appeltern Tuinexpert in Wijdenes.

Over deze hovenier

Grote tuin of kleine tuin, wij halen ál ons inlevingsvermogen en creativiteit uit de kast om u uw droomtuin te bieden. En met evenveel enthousiasme leggen wij uw Topgarden aan!

Het oriëntatiegesprek bij u thuis of op de zaak is vrijblijvend en kosteloos. We nemen al uw wensen door en bedenken samen mogelijke oplossingen. Zon- en schaduwplekjes, tuinmaterialen, plantenvoorkeur, onderhoud, kindvriendelijkheid, alles komt aan de orde.

Helder en persoonlijk
Zodra u aangeeft dat u een Topgarden wilt, maken wij een creatief ontwerp. Deze komen wij persoonlijk toelichten, inclusief de bijbehorende prijsopgave. Na eventuele bijstelling volgen het definitief ontwerp, offerte en uitvoeringsplan.

Het groene onderscheid
Tuinen van Topgardens onderscheiden zich door perfecte beplanting. Door de juiste flora bent u verzekerd van de gewenste tuinbeleving en onderhoudsniveau; elk seizoen, jarenlang. Want uiteindelijk maakt groen de tuin. En meer groen betekent niet automatisch meer onderhoud!

Aanleg van A tot Z
Voor de aanleg bepalen we samen de planning. Onze capaciteit geeft u de zekerheid dat deze ook wordt aangehouden. Gedurende het hele traject heeft u één vast aanspreekpunt. Wilt u gefaseerde uitvoering? Ook dat is geen probleem.

Nazorg
Wij leveren uw tuin schoon en gebruiksklaar op. Ongeveer zes weken later nemen wij contact met u op om te vragen of alles bevalt en in nog orde is. Wij zijn pas tevreden als ú dat bent!

Appeltern Tuinexpert

Topgardens Landscaping is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Topgardens Landscaping
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht
UNDEFINED