Hoveniersbedrijf Stadler

Appeltern Tuinexpert in Didam.

Over deze hovenier

Hoveniersbedrijf Stadler beschikt over een eigen ontwerpafdeling
Onze ervaren tuinontwerper maakt voor u een creatief en doelmatig ontwerp voor optimaal tuinplezier. In nauw overleg met de opdrachtgever worden de wensen verwerkt in een duidelijk ontwerp binnen het gestelde budget.

Een complete tuin begint bij een juiste keuze in bestrating
Het aanbod van sierbestrating is de laatste jaren sterk toegenomen. Nu is er voor elk wat wils. Siertegels, klinkers en natuursteen zijn er in talloze variëteiten. De bestrating moet weloverwogen worden gekozen d.w.z. in overeenstemming met de stijl van uw woning en tuin.

Tuinaanleg en tuinrenovatie die u van een professional verwacht
Professionele tuinontwerpen worden bij ons gecombineerd met de inzet van vakbekwame hoveniers. Een vakkundige aanleg met creatieve ideeën gaan bij ons prima samen.

Een goede eerste indruk met een verzorgde bedrijfstuin
Uw bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf, daarom is het belangrijk dat uw tuin er netjes en verzorgt uitziet. Hoveniersbedrijf Stadler is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen. Een verzorgde bedrijfstuin is niet alleen een mooie entree voor uw klanten, het is ook een ontspannen werkomgeving voor u en uw medewerkers. Heerlijk pauzeren met collega’s in de buitenlucht, ontspannen in een sfeervolle setting.

Kortom Hoveniersbedrijf Stadler levert maatwerk, ook als het gaat om tuinonderhoud!

Appeltern Tuinexpert

Hoveniersbedrijf Stadler is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Hoveniersbedrijf Stadler
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht