Schraven Hoveniers B.V.

Appeltern Tuinexpert in Wijchen.

Over deze hovenier

Schraven Hoveniers is de hovenier uit Wijchen en gespecialiseerd op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Ook voor het onderhouden van uw tuin als u op vakantie bent, zit u bij Schraven Hoveniers goed. Met onze meer dan 30 jaar ervaring op hoveniersgebied kiest u voor een betrouwbare partner met bewezen expertise.

Wij realiseren uw droomtuin die aansluit bij uw wensen en fantasieën. Wij kiezen voor een gedurfd lijnenspel in de ontwerpen en hebben oog voor wat groeit en bloeit!

Visie
Als tuinspecialisten kunnen wij voor u een tuin creëren die aansluit bij al uw fantasieën, wensen en eisen die u voor uw buitenruimte kunt bedenken. Door het gedurfde lijnenspel in onze ontwerpen en oog voor wat groeit en bloeit, krijgen de tuinen van Schraven Hoveniers een stijlvol karakter. Aansluitend op het plan staat de beplanting centraal in al onze ontwerpen welke zorgen voor een kleurrijke en harmonische leefomgeving. Schraven Hoveniers probeert zich te onderscheiden met een uitgesproken gevoel voor vormgeving.

Appeltern Tuinexpert

Schraven Hoveniers B.V. is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Schraven Hoveniers B.V.
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht