Van Ree Groenspecialisten

Dutch Quality Gardens-hovenier in Pijnacker.

Over deze hovenier

Vanaf 1989 zijn wij uitgegroeid tot een duurzaam, full service bedrijf met 18 enthousiaste medewerkers. Vanuit het groene buitengebied tussen Nootdorp en Pijnacker bedienen wij zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in de gehele Randstad.

Het groen zit ons in het hart en maken daarom graag een Groene tuin waarin u zich Gelukkig voelt! Kleur, geur en de seizoenen zijn hierbij de voornaamste elementen. Ontdek en beleef deze elementen in onze sfeertuin, waar wij u graag ontvangen!

Creativiteit, kwaliteit en professionaliteit worden gewaarborgd door Groenkeur en de verbondenheid met de Tuinen van Appeltern als Dutch Quality Garden Hovenier.

Wij garanderen uw Tuingeluk!
Door het concept Tuingeluk heeft u een helder inzicht hoe wij te werk gaan en weet u precies waar u aan toe bent. Wij zien graag dat u ontdekt en beleeft hoe fraai alles groeit en bloeit in uw tuin.

Dutch Quality Gardens

Van Ree Groenspecialisten is aangesloten bij Dutch Quality Gardens, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Van Ree Groenspecialisten
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht