Dutch Quality Gardens, Van Ooijen's Hoveniers

Appeltern Tuinexpert in Appeltern.

Over deze hovenier

Van Ooijen’s Hoveniers is een vooraanstaand hoveniersbedrijf, dat al 35 jaar gespecialiseerd is in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen.

Creatief en inventief, vakkundig en met hart voor de tuin, realiseert dit Appelterns bedrijf alle mogelijke tuinwensen. Van Ooijen’s Hoveniers is daarnaast bekend als de initiatiefnemer van De Tuinen van Appeltern.

Elke droomtuin begint met een goed doordacht ontwerp! De ontwerper van Van Ooijen’s Hoveniers, heeft de creativiteit, de ervaring en het inlevingsvermogen om al uw wensen te vertalen in een uniek tuinontwerp. Hij gaat daarbij uit van de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk: een goede verhouding tussen beplanting en verharding, voldoende hoogte, voldoende privacy en niet meer tuinwerk dan u zou willen.

Van Ooijen’s Hoveniers beschikt over een ervaren team van vakbekwame hoveniers. Met liefde voor het vak en met de vereiste kennis en vaardigheden, worden alle mogelijke soorten en stijlen tuinen aangelegd. Daarbij wordt bewust gekozen voor toepassing van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen, passend in het streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kiest u voor Van Ooijen's Hoveniers dan kiest u voor een hovenier waarmee u zich onderscheidt!

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 08:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Appeltern Tuinexpert

Dutch Quality Gardens, Van Ooijen's Hoveniers is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Dutch Quality Gardens, Van Ooijen's Hoveniers
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht