Van Nieuwland Tuinen

Appeltern Tuinexpert in Benthuizen.

Over deze hovenier

De tuin is aan het veranderen. Tuinonderhoud wordt tuinbeleving. Buiten werken wordt buiten leven. Als verlengstuk van onze leefruimte willen we steeds meer in onze tuin.

Gezellig met vrienden een wijntje drinken rond de huiselijke vuurplaats, samen koken in de buitenkeuken of tot 's avonds laat genieten van de rust op uw sfeervol verlichte en verwarmde terras. Toch kunt u uw tuin maar een keer aanleggen.

Laat u op ideeën brengen door Van Nieuwland Tuinen. Als inspiratiebron voor uw ontwerp of als hovenier voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Met een hoge graad van perfectie en nazorg verzorgen wij de totale inrichting van uw tuin of groenvoorziening. Als we maar kwaliteit mogen leveren.

Onze missie
Sfeertuinen die zich onderscheiden in eigentijdse en gedurfde vormgeving, gebruik van hoogwaardige materialen en uitvoering tot in de kleinste details. Ruimtes waarin ritme en puurheid elkaar versterken en waarin u uw eigen persoonlijkheid terugvindt. Het hele jaar door.

Als tuinspecialist denken wij graag met de opdrachtgever mee en zorgen dat uw tuin een echte leefruimte wordt. Duurzaamheid speelt hierin voor ons een belangrijke rol. Waar mogelijk worden materialen hergebruikt, verantwoord hout verwerkt en energiezuinige machines ingezet. En voor het opnemen van het regenwater. is voldoende groen in elke tuin belangrijk!

Onze missie is niet alleen het maken van mooie tuinen maar ook onze opdrachtgevers adviseren in verantwoorde oplossingen!

Appeltern Tuinexpert

Van Nieuwland Tuinen is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door Bloemenpark Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Tuinnieuws van deze Tuinexpert in je mailbox?

Vul hieronder je e-mailadres in om periodiek het tuinnieuws van Van Nieuwland Tuinen te ontvangen.

Stuur een e-mail

Aan
Van Nieuwland Tuinen
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht
De reviews die op onze site staan worden door KlantenVertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen.

Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van KlantenVertellen.

Wij verzamelen reviews via het platform van KlantenVertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt KlantenVertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van KlantenVertellen.
7531