Dutch Quality Gardens, Mocking Hoveniers

Appeltern Tuinexpert in Cothen.

Over deze hovenier

De motivatie

Het hoveniersvak is een ambacht waar kennis van mensen, natuur en techniek in samenkomen. Het is mooi dat er elke dag door mijn bedrijf iets wordt gerealiseerd in tuinen en groenvoorzieningen. Het maken van een tuinontwerp, een uitvoering door onze vakmensen en vervolgens een onderhoudscontract voor de langere termijn is het ultieme doel waar ik dagelijks naar streef. Kortom: het maken van mooie tuinen met tevreden klanten als resultaat.

Missie

Wij willen graag dat mensen blij worden van hun eigen tuin en Tuingeluk ervaren! Daarom houdt Mocking Hoveniers zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van creatieve tuinen en groenvoorzieningen voor particulieren, instellingen en bedrijven. Dit doen we met vakbekwaam personeel, verantwoorde materialen en de toepassing van de basisvoorwaarden voor Tuingeluk. Hiermee zorgen we voor klantgerichte oplossingen, maatwerk en unieke tuinen. Door goede kwaliteit en nazorg te leveren proberen we een prettige, langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.

Daarnaast is Mocking Hoveniers als creatief hoveniersbedrijf in de regio aangesloten bij Dutch Quality Gardens. Dit is een nieuwe coöperatie van hoveniersbedrijven die voldoen aan strenge selectiecriteria opgesteld op het gebied van vakbekwaamheid, creativiteit, kwaliteit en passie voor tuinen.

Mocking Hoveniers is aangesloten bij de VHG, branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners.

Appeltern Tuinexpert

Dutch Quality Gardens, Mocking Hoveniers is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Dutch Quality Gardens, Mocking Hoveniers
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht