Lensen Hoveniers

Appeltern Tuinexpert in Oosterbeek.

Over deze hovenier

Lensen hoveniers uit Oosterbeek (Arnhem) heeft jarenlange ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

U zoekt een deskundige hovenier voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs voor particulieren en bedrijven in Arnhem en omgeving.

U vindt het tijd om uw tuin te veranderen, maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken? Dan bent u niet alleen. Een complete tuin herinrichten of een goede basis aanleggen is ook een vak. Er komen veel stappen bij kijken die bovendien goed op elkaar moeten aansluiten. Wij nemen deze zorg graag uit handen en realiseren voor u op professionele wijze een mooi en goed eindresultaat.

Een mooie tuin vraagt om tuinonderhoud. Helemaal niets doen kan niet. Voor optimaal tuinplezier is het echter belangrijk dat het onderhoud van de tuin u niet boven het hoofd groeit. Als het werk u om uiteenlopende redenen teveel wordt, biedt Lensen hoveniers verschillende mogelijkheden om u geheel of gedeeltelijk te ontzorgen.

Appeltern Tuinexpert

Lensen Hoveniers is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Lensen Hoveniers
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht