Groen en Groei

Appeltern Tuinexpert in Ermelo.

Over deze hovenier

Groen en Groei is in 1976 in Bilthoven ontstaan doordat bezoekers van een drietal tuincentra allerlei tuinvragen stelden aan de toenmalige eigenaars. Deze hebben daarom een zelfstandig hoveniersbedrijf in het leven geroepen om aan deze vragen te kunnen voldoen.

Sinds 1980 tot 2013 was Daan van der Veen eigenaar van Groen en Groei. Tijdens deze periode ben ik, André van der Kieft, in 1991 in dienst gekomen. Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest binnen Groen en Groei, mag ik mij per december 2013 de huidige eigenaar noemen. Vanaf deze datum wordt met trots het bedrijf voortgezet, waarbij de sleutelwoorden, kwaliteit en creativiteit, hoog in het vaandel staan en gewaarborgd blijven.

Tuinen ontwerpen en aanleggen is voor mij een heel persoonlijke invulling geven aan uw directe leefomgeving. Hoeveel tuinen, foto's of tekeningen u ook ziet, uiteindelijk maken we altijd een tuin op maat, passend bij u en uw omgeving.

Al ruim 40 jaar loopt Groen en Groei geruime tijd mee in het bedenken en maken van mooie tuinen. We beschikken dan ook over veel deskundigheid en verschillende mogelijkheden voor al uw tuinvragen. Binnen ons team van 4 medewerkers heeft u een ongekende brede expertise tot uw beschikking.

Kwaliteit is een heel belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering; u als klant moet het vertrouwen en de zekerheid van een perfect eindresultaat hebben. Het feit dat wij als TUINEXPERT geselecteerd zijn door De Tuinen van Appeltern en aangesloten zijn bij brancheorganisatie VHG, zijn daar tastbare voorbeelden van.

Groen en Groei houdt zich voornamelijk bezig met de particuliere tuinbezitter. Aanleg is een belangrijk deel van ons werk, maar een goede nazorg en begeleiding na de aanleg en tevens onderhoud, is een steeds groter wordend deel van ons werk!

Appeltern Tuinexpert

Groen en Groei is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Groen en Groei
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht