Groen en Groei

Appeltern Tuinexpert in Ermelo.

Over deze hovenier

Groen en Groei is in 1976 in Bilthoven ontstaan doordat bezoekers van een drietal tuincentra allerlei tuinvragen stelden aan de toenmalige eigenaars. Deze hebben daarom een zelfstandig hoveniersbedrijf in het leven geroepen om aan deze vragen te kunnen voldoen.

Sinds 1980 tot 2013 was Daan van der Veen eigenaar van Groen en Groei. Tijdens deze periode ben ik, André van der Kieft, in 1991 in dienst gekomen. Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest binnen Groen en Groei, mag ik mij per december 2013 de huidige eigenaar noemen. Vanaf deze datum wordt met trots het bedrijf voortgezet, waarbij de sleutelwoorden, kwaliteit en creativiteit, hoog in het vaandel staan en gewaarborgd blijven.

Tuinen ontwerpen en aanleggen is voor mij een heel persoonlijke invulling geven aan uw directe leefomgeving. Hoeveel tuinen, foto's of tekeningen u ook ziet, uiteindelijk maken we altijd een tuin op maat, passend bij u en uw omgeving.

Al ruim 40 jaar loopt Groen en Groei geruime tijd mee in het bedenken en maken van mooie tuinen. We beschikken dan ook over veel deskundigheid en verschillende mogelijkheden voor al uw tuinvragen. Binnen ons team van 4 medewerkers heeft u een ongekende brede expertise tot uw beschikking.

Kwaliteit is een heel belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering; u als klant moet het vertrouwen en de zekerheid van een perfect eindresultaat hebben. Het feit dat wij als TUINEXPERT geselecteerd zijn door De Tuinen van Appeltern en aangesloten zijn bij brancheorganisatie VHG, zijn daar tastbare voorbeelden van.

Groen en Groei houdt zich voornamelijk bezig met de particuliere tuinbezitter. Aanleg is een belangrijk deel van ons werk, maar een goede nazorg en begeleiding na de aanleg en tevens onderhoud, is een steeds groter wordend deel van ons werk!

Appeltern Tuinexpert

Groen en Groei is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door Bloemenpark Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Groen en Groei
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht
De reviews die op onze site staan worden door KlantenVertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen.

Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van KlantenVertellen.

Wij verzamelen reviews via het platform van KlantenVertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt KlantenVertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van KlantenVertellen.
7531