Geleijns Hoveniers

Appeltern Tuinexpert in Langeweg.

Over deze hovenier

Geleijns Hoveniers heeft ruim veertig jaar(!) ervaring met het aanleggen, onderhouden en renoveren van alle soorten tuinen. En kan op grond van deze ervaring perfect inschatten op welke wijze (met welke materialen, architecten en leveranciers) uw wensen het beste zijn te realiseren. Heel belangrijk om te weten is dat wij alleen projectmatig werken.

Wij hebben geen voorraden of vaste contracten met leveranciers. Hierdoor kunnen wij een onafhankelijk advies garanderen.

Goede communicatie en een perfecte uitvoering
Wanneer u te kennen geeft dat u graag met ons wilt samenwerken, zullen wij geheel vrijblijvend bij u langskomen. Tijdens dat bezoek zullen wij nauwkeurig inventariseren wat u van uw nieuwe tuin verwacht en wat de speciale wensen zijn. Vervolgens gaan wij dan de situatie bij uw huis/bedrijf taxeren en een reële inschatting maken van de omvang en uitvoering van het project. Dit bezoek is geheel gratis.

Definitieve afstemming
Om te zorgen dat geen van de partijen voor verrassingen komt te staan, nemen we de wensen en de bijbehorende prijsopgave nog een keer met u door. Zodat u goed geïnformeerd bent en precies weet wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn. Vanaf dit moment gaat het project echt beginnen.

Schetsontwerp
De tuinarchitect maakt speciaal voor u een schetsontwerp van de aan te leggen tuin. Wij spreken dit ontwerp eveneens met u door. Hetgeen betekent dat u ook in dit stadium nog wijzigingen of extra wensen kunt inbrengen. Want uw gevoel over de tuin is belangrijk en geeft de doorslag.

Definitief ontwerp
De tuinarchitect maakt een definitief ontwerp waarin alle details en bijzonderheden zijn verwerkt. Uiteraard worden er voor de ontwerp werkzaamheden kosten berekend.

Appeltern Tuinexpert

Geleijns Hoveniers is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Stuur een e-mail

Aan
Geleijns Hoveniers
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht
UNDEFINED