Theo Denayere Hoveniersbedrijf

Appeltern Tuinexpert in Hillegom.

Over deze hovenier

Hoveniersbedrijf Theo Denayere bestaat meer dan 80 jaar. Het bedrijf is opgericht door de grootvader van Theo midden jaren ‘20. In die tijd werd er voornamelijk onderhoud verricht en mocht de tuinman zelfs alleen door de (dienst)achterdeur naar binnen om daar een kopje koffie met een kaakje te krijgen.

Het gereedschap bestond uit een bakfiets. een schop, hark en snoeischaar. Door de jaren heen ging het bedrijf van grootvader naar vader en kleinzoon. In 1986 is het bedrijf overgenomen door Theo en werd de naam Hoveniersbedrijf Theo Denayere.

Intussen is de organisatie gegroeid. Aan het hoofd van het bedrijf staat Theo. Hij wordt ondersteund door een team van vakmensen. De organisatie is compleet en professioneel. Wel met ruimte voor personeel met een zgn. achterstand tot de arbeidsmarkt. Onze opdrachtgevers komen uit het bedrijfsleven, de zorgsector en uit de particulieren markt. Onze teams van hoveniers zijn hierop ook samengesteld, zodat een ieder van onze cliënten de zorg krijgt die hij verdient. Er is een onderhouds- en aanlegtak binnen het bedrijf, waardoor er meer aandacht is voor de diverse specialismen binnen het hovenierswerk. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid en up to date machine- en gereedschapspark. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Ook werken wij met stagiaires. Wij zijn een officieel erkend leerbedrijf. De opleiding van jonge mensen is belangrijk voor de gehele branche.

Al jaren zijn wij betrokken bij de Tuinen van Appeltern. Onze hoveniersclub is zeer betrokken bij elkaar en promoot het hoveniersvak samen. SInds 2019 is de naam van onze club Appeltern Tuinexpert. Verder zijn wij lid van de branchevereniging VHG.

In 2011 hebben wij op de locatie waar het ooit allemaal begon een nieuw bedrijfspand gebouwd. Dit was noodzakelijk omdat de oude locatie op de Zandlaan niet meer voldeed aan de huidige eisen en onze tweede locatie in Heemstede een andere bestemming kreeg, waardoor wij niet langer op die locatie konden blijven.

Het cirkeltje is daarmee mooi rond.

Appeltern Tuinexpert

Theo Denayere Hoveniersbedrijf is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Theo Denayere Hoveniersbedrijf
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht