Dutch Quality Gardens, De Brinker Tuinen

Appeltern Tuinexpert in Bathmen.

Over deze hovenier

Onze uitdaging zit in het uitdenken van spannen en creatieve oplossingen waar u wellicht zelf nooit aan gedacht zou hebben.

Dit is onze inspiratie; ervoor zorgen dat uw tuin een aaneenschakeling wordt van nieuwe ervaringen en verrassingselementen die ervoor zorgen dat uw droom uitkomt.

Elk tuinontwerp is maatwerk
Door deze instelling geven wij in feite vorm aan een totaalconcept. Een tuin zegt veel over zijn inrichter, net zoals zijn huis en inrichting een afspiegeling is van de leef- en woonstijl van de klant en zijn huisgenoten.

Tuinaanleg van A tot Z
Of het nou gaat om bestrating, een vlonder, vijver of terras, een pergola of een overkapping over een terras, wij hebben alle expertise en mankracht in huis voor elk project. Elk project, kan voor de volle 100% door onszelf gerealiseerd worden. Wij merken dat de klanten dat plezierig vinden, dat ze weten dat de klus bij ons van A tot Z in goede handen is.

Tuinonderhoud zelf doen of uitbesteden?
Heb je een fascinerende tuin laten ontwerpen en aanleggen, dan wil je deze ook graag zo houden. Maar een tuin vergt onderhoud. Als u zelf niet over ‘groene vingers’ beschikt, of de tijd ontbreekt u, dan kan De Brinker Tuinen het onderhoud van uw tuin voor u verzorgen. Bijvoorbeeld tweemaal per jaar een onderhoudsbeurt, om ervoor te zorgen dat het ontwerp van uw tuin gewaarborgd blijft. Of wilt u dat we één maal per week uw gras komen maaien? Dat kan natuurlijk ook.

Appeltern Tuinexpert

Dutch Quality Gardens, De Brinker Tuinen is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Stuur een e-mail

Aan
Dutch Quality Gardens, De Brinker Tuinen
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht