Van Amerongen Boomverzorgers & Hoveniers

Appeltern Tuinexpert in Maarsbergen.

Over deze hovenier

Wij zijn voor u de ideale partner voor aanleg, renovatie en onderhoud van uw tuin. Ook zijn we gespecialiseerde boomverzorgers.

In 1992 is ons bedrijf gestart en in de loop van de jaren hebben we een vast klantenbestand opgebouwd onder particulieren, bedrijven en instellingen in midden Nederland.

Of het nu gaat om landschappelijke tuinen, dorps- en stadstuinen, monumentale tuinen, bedrijfstuinen of boerderijtuinen, van Amerongen is uw professionele partner bij het ontwerp, de aanleg, onderhoud en hovenierswerk. Tevens zijn wij gespecialiseerde boomverzorgers, bomen zijn immers een belangrijk onderdeel van uw tuin.

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met de aanleg van zwemvijvers, maar ook voor een zwembad, spa of sauna op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten? Wanneer u ons belt of mailt komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend advies want, Samen met u komen wij tot het beste resultaat!

Appeltern Tuinexpert

Van Amerongen Boomverzorgers & Hoveniers is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Van Amerongen Boomverzorgers & Hoveniers
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht
UNDEFINED