Aardoom Hoveniers

Appeltern Tuinexpert in Ridderkerk.

Over deze hovenier

Voor iedereen een mooie tuin!
Wij gunnen iedereen de voordelen van een mooie tuin. Dit begint bij een goed ontwerp die door ons wordt gemaakt in 3D. In een 3D tuinontwerp kunnen we al door je droomtuin heen lopen nog voordat deze is gemaakt! Een geweldige ervaring volgens veel van onze klanten. Daarna leggen we de tuin vakkundig aan en nemen het nodige onderhoud voor onze rekening. Wij zijn dus van alle markten thuis.

Bij Aardoom Hoveniers werken enthousiaste vakmensen die op een verantwoorde en duurzame manier een groene leefomgeving creëren waarin mensen en dieren kunnen genieten en op een eerlijke en gezonde manier kunnen wonen en werken.

Iedereen is er wel van overtuigd dat het ware geluk niet in geld is uit te drukken. Het ware geluk heeft iets te maken met het ‘kleine genieten’. Het genieten van kleine, soms gewone, dingen om ons heen. Onze leefomgeving speelt hierin een belangrijke rol. Als onze leefomgeving uitnodigend is, mooi, gezond en groen, dan is genieten vanzelfsprekend!

Tuingeluk
Bij Aardoom Hoveniers zijn wij je graag van dienst om ruim 225 jaar ervaring in te zetten om samen met jou het ware tuingeluk te vinden. Jouw droomtuin om te genieten en te ontspannen, een groene uitnodigende entree voor je zakelijk onderkomen of andere oplossingen voor een gezonde en groene omgeving waar men zich goed voelt en je echt kunt genieten. Bel of mail ons en laat u verrassen!

Appeltern Tuinexpert

Aardoom Hoveniers is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door Bloemenpark Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Tuinnieuws van deze Tuinexpert in je mailbox?

Vul hieronder je e-mailadres in om periodiek het tuinnieuws van Aardoom Hoveniers te ontvangen.

Stuur een e-mail

Aan
Aardoom Hoveniers
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht
De reviews die op onze site staan worden door KlantenVertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen.

Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van KlantenVertellen.

Wij verzamelen reviews via het platform van KlantenVertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt KlantenVertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van KlantenVertellen.
7531