Wenninkhof Hoveniers en Groencentrum

Appeltern Tuinexpert in Winterswijk Meddo.

Over deze hovenier

Wilt u uw bestaande tuin laten renoveren of een nieuwe tuin laten ontwerpen? Wenninkhof denkt graag met u mee als het om een tuin rondom uw woning of bedrijfsruimte gaat. Ook gemeenten of openbare instellingen kunnen we onze diensten aanbieden. Wij brengen uw wensen in beeld en proberen deze zoveel mogelijk te verwerken in een goed en gedegen tuinontwerp dat past bij u en de omgeving.

Het belangrijkst voor uw toekomstige tuingeluk zijn natuurlijk ‘De Vier Basisvoorwaarden voor Tuingeluk’, maar daarnaast zijn er nog talrijke factoren die uw tuingeluk kunnen bevorderen. Zo kan een tuin soms een specifiek probleem hebben, zoals wateroverlast of permanente schaduw, waar we effectief op kunnen inspelen.
Wat bedoelen we met ‘De Vier Basisvoorwaarden voor Tuingeluk’? Het is allemaal veel eenvoudiger dan u misschien denkt. Uw tuingeluk wordt voornamelijk bepaald door vier eenvoudige basisvoorwaarden. Als uw tuin voldoet aan deze voorwaarden, dan is de basis voor uw tuingeluk gelegd. Met het lijnenspel, de gekozen producten en de uitstraling van uw accessoires kan het alleen nog maar mooier worden. De verhoudingen, het volume, de privacy en de energiebalans zijn geluksbepalend. Tijdens het inventarisatiegesprek leggen wij u hierover graag meer uit!

Als al uw wensen op creatieve wijze in het ontwerp zijn vertaald, kunt u besluiten om een offerte aan te vragen voor de realisatie. In de werkomschrijvende offerte worden alle onderdelen inclusief materiaalkeuze, hoeveelheid en constructieaanpak omschreven. De offerte wordt punt voor punt met u doorgesproken aan de hand van het ontwerp.

Tuinaanleg
Wanneer het ontwerp of de renovatiewerkzaamheden bekend zijn, is het tijd om over te gaan naar de daadwerkelijke uitvoering. Wenninkhof staat voor u klaar om met precisie de schop in de grond te zetten, maar ook om de benodigde (bouwkundige) constructies, verhardingen en elektra in uw tuin aan te leggen. U kunt zelf uw type beplanting aangeven of dit uit laten voeren door Wenninkhof. Zij zijn dagelijks bezig met beplanting en bezoeken regelmatig diverse beurzen om u een goed assortiment planten te kunnen bieden. Hierbij wordt gedacht aan diverse bloeiperiodes, kleuren, een goede mix van wintergroen en bladverliezende beplanting. We houden natuurlijk ook rekening met vorstgevoeligheid en de grondsoort die in uw tuin aanwezig is. Een van onze sterke punten is dat wij alle voorkomende werkzaamheden, of het nu gaat om aanleg of renovatiewerk, in eigen hand houden. Zo zijn wij onafhankelijk van onderaannemers, zodat er geen vertragingen in de werkzaamheden oplopen.

Tuinonderhoud
Uw tuin moet er natuurlijk het hele jaar mooi verzorgd bij liggen, maar als u ’s avonds thuiskomt gaat u liever van uw tuin genieten dan erin te werken. Goed tuinonderhoud is een belangrijke voorwaarde om uw tuin in optimale conditie te houden. Als u het gehele jaar door verzekerd wilt zijn van een mooie tuin, is deskundig tuinonderhoud geen overbodige luxe. De tuin moet onkruidvrij gehouden worden, de beplanting gesnoeid, hagen geschoren en er moet bemest worden. Oftewel, een tuin leeft en heeft dus verzorging nodig. Hoveniersbedrijf Wenninkhof heeft de kennis en het vakmanschap in huis om uw tuin vakkundig te onderhouden en te verfraaien, of het nu gaat om een particuliere tuin of een bedrijfstuin. Wilt u geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw tuin? In overleg met u maken we een passend onderhoudscontract of komen we voor incidenteel onderhoud graag bij u langs.

Beplantingservice
U kent het vast: een border in de tuin die niet wil groeien of bloeien, die altijd maar saai blijft of gewoon niet mooi meer is. U heeft diverse planten aangeschaft, maar heeft nog steeds het beoogde effect niet bereikt. Wenninkhof heeft de oplossing voor u. Wij geven u advies en maken eventueel een (her)beplantingsvoorstel voor uw border. Wij organiseren dan een plantdag op maat.

Appeltern Tuinexpert

Wenninkhof Hoveniers en Groencentrum is aangesloten bij Appeltern Tuinexpert, een samenwerkingsverband van Nederlands beste hoveniers. Bevestigd door De Tuinen van Appeltern in kwaliteit en werkwijze.

Fotoalbum

Stuur een e-mail

Aan
Wenninkhof Hoveniers en Groencentrum
Jouw naam
Jouw e-mailadres *
Bericht