De mooiste herinneringen maak je misschien wel in je tuin…

Weet je nog? Dat je als kind sneeuwpoppen maakte in de voortuin en sneeuwballengevechten had met de buurkinderen? Ravotten in de sneeuw. Sneeuwtijd. Als kind een heerlijke, onbezorgde tijd.

UNDEFINED

En nu? De winter staat voor de deur, we trekken een dikke jas aan, schuiven snel de sneeuw opzij en proberen op tijd al onze werkzaamheden te verrichten. Ondanks de vaak overvolle agenda’s kunnen we ook in de winter prachtige momenten beleven in de tuin.
Nu bijna al het blad is gevallen zijn de donkere silhouetten van de bomen prachtig zichtbaar. Soms ziet u nog een egeltje wegkruipen voor z’n winterslaap en ook de natuur is in ruste.
Wandel in de winter maar eens door uw tuin. En mijmer eens over uw tuinwensen. Voldoet uw tuin daar nog steeds aan? Is het tijd om de tuinverlichting eens aan te pakken, of moet dat schaduwterras er dit jaar nou echt maar eens komen. Of kan die trampoline eruit en is er plek voor een mooie pergola met klimrozen? Of die overkapping... tijd, tijd...
Dit is een mooie tijd om daar over na te denken en uw wensen te inventariseren. Kunnen wij u hierbij van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op.
Stadhouders Hoveniers heeft voldoende kwaliteit in huis voor sfeer buitenshuis.