40 jaar Stadhouders Hoveniers

UNDEFINED

Wát een heerlijk jubileumfeest! We hebben enorm genoten van álles en iedereen en kijken terug op een fantastisch 40-jarig jubileumfeest!

“Ongelofelijk, zoveel GOOD VIBES onder één dak!”, was een uitspraak van een aanwezige klant, waarmee álles is gezegd. En we zijn er trots op!

"Al 40 jaar zijn we bezig om klanten een stuk Tuingeluk mee te geven. In een steeds vernieuwende, zich snel ontwikkelende markt veertig jaar met zoveel enthousiasme kunnen werken, dat is geen opgave... dat deed ik met veel plezier", aldus Jan-Hein Stadhouders. "En dat blijven we natuurlijk gewoon doen. Niet alleen gesteund door ons Stadhouders-team, maar ook door de volgende generatie, mijn zoons David en Bram. Daarmee is de toekomst voor ons bedrijf zeker gesteld en dat is voor mij een hele prettige gedachte".

"We zitten nu midden in het plantseizoen en dat betekent steeds de finishing touch van een tuin. Tenslotte besteden we ca. 80% van de tijd aan andere zaken dan het inplanten van de tuin, terwijl groen het uiteindelijk toch moet doen. Groen maakt gelukkig, groen is gezond, groen doet leven".

Groene groet van het Stadhouders-team en weet ons te vinden als u meer groen in uw leven wilt.