De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Tuinverlichting voor dag en nacht
Tuinverlichting

Tuinverlichting voor dag en nacht

Tuinverlichting moet op de eerste plaats functioneel zijn. Het moet u helpen bij het vinden van uw weg in het donker. Maar tuinverlichting moet ook praktisch en duurzaam zijn.

Het moet u helpen bij het vinden van uw weg in het donker. Maar tuinverlichting moet ook praktisch en duurzaam zijn. En dan nog een belangrijk aspect, tuinverlichting moet uw tuin op een andere manier tonen.

Van binnenuit, ’s avonds of vanaf het terras moet de verlichting uw tuin presenteren als een soort van theater met de ene boom nog mooier uitgelicht dan de andere. Als al die verlichtingstaken in ogenschouw genomen zijn, blijft het vreemd te constateren dat de meeste tuinbezitters hun armaturen kiezen op basis van uitstraling en uitvoering zoals op de verpakking.

Franssen Buitenverlichting is al ruim 25 jaar de verlichtingspartner van De Tuinen van Appeltern. Zij ontwikkelen en produceren de beste verlichtingslijnen en houden daarbij rekening met alle mogelijke facetten. De functionaliteit, toepasbaarheid, uitstraling, duurzaamheid en gelukkig ook de betaalbaarheid. Deze verlichting is te zien de onze tuinen.

Onze partner

Franssen Buitenverlichting

Boxmeer
Exposant

Producten in de Tuinwinkel

Meer Tuinadvies in Tuinverlichting