De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Klassiek tuinmeubilair voor eindeloos en onbezorgd buitenplezier
Tuinmeubelen

Klassiek tuinmeubilair voor eindeloos en onbezorgd buitenplezier

Alsof de tijd heeft stilgestaan, niet vanwege de stijl maar vanwege het voortdurende warme karakter. Dat is wat de Gardelux buitenmeubelen zo populair maakt.

Een beetje een ‘deftige’ uitstraling die vroeger alleen op landgoederen en buitenhuizen te zien was. Altijd in een kwalitatieve groene omgeving. De meubels van Gardelux worden geassocieerd met het betere tuingevoel. Thuiskomen in eigen tuin.

Toch is het niet zo dat alle modellen al eeuwen lang bestaan. Integendeel. Bij Gardelux wordt bewust nagedacht over de verbetering van het zitcomfort, de duurzaamheid en samenstelling van materialen. Weersbestendig en onderhoudsarm blijven kernwoorden in de doorontwikkeling van het meubilair. De banken, tegels, stoelen en sets kunnen zowel in een tuinomgeving als in openbare ruimten geplaatst worden. Het is niet voor niets dat kwalitatieve parken als De Efteling, Museumtuinen en openbare gebouwen kiezen voor Gardelux. In De Tuinen van Appeltern is te zien hoe de modern klassieke meubels ook passen in de private tuinomgeving. In meer dan tien tuinen zijn de Gardelux banken en stoelen te zien. De combinatie van gietijzer en hardhout kunnen in elke juiste kleur gespoten worden.

Onze partner

Gardeluxe

Weerselo
Exposant

Meer Tuinadvies in Tuinmeubelen