De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Tuindecoratie

De tuin is een weerspiegeling van uzelf. Uw smaak, uw historie, uw cultuur; het is allemaal terug te vinden in uw tuin. Althans, als u er voor kiest om die in eigen smaak aan te kleden.

(Culturele en antieke) ornamenten
Ieder land heeft zo haar eigen gebruiken en cultuur. In samenhang daarmee wordt gebouwd, gedecoreerd en versierd. Beelden, bakken, vazen, bouwelementen en ornamenten, al dan niet met een diepere betekenis of symboliek, zijn allemaal geschikt voor uw tuin. Door de open grenzen ‘all over the world’ zijn tal van dat soort originele, maar nog meer kopieën, op de markt.

Dierenfiguren in mos
Van konijntjes tot levensgrote koeien of paarden… Met een metalen frame als basis en een bedekking van bos ontstaan levensechte figuren. Eén keer per jaar een beetje bijwerken. Dat is eigenlijk alles.

RVS brievenbussen
Unieke brievenbussen in de vorm van een enveloppe in RVS en elke gewenste kleur. Een sierraad voor elke tuin, ook al komt de postbode steeds minder voorbij.

Loden spiegels, vazen en tafels
Lood is en blijft een prachtig materiaal om mee te werken. In de tuin vallen ze positief op door het rustieke onderhoudsvrije karakter.

Decoratiedoeken
Er is heel veel kaf onder het koren van de decoratieve doeken. En dat komt dan niet alleen door de afbeelding en het ophangsysteem. Vaak is het doek onvoldoende bestendig tegen weer en wind. In Appeltern werken we al jaren met VriArt. Ook omdat we bij hen, de naam zegt het al, onze eigen teksten en beelden kunnen kiezen.

Tuinversiering op maat
Een kunstenaar is feitelijk een tuinversierder op maat. U kiest immers uw favoriete kunstwerk en kunstenaar om daarmee uw tuin en uitzicht te verrijken. Een kunstenaar die uw wensen vertaald in een eigen kunstwerk of ornament op maat, gaat nog een stapje verder.