De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Een tuin is keuzes maken
Hulplijn

Een tuin is keuzes maken

De tuin heeft de toekomst… Steeds meer zal duidelijk worden dat een tuin goed is voor geest, gezondheid en milieu.

Alle maatschappelijke problemen als stress, oppervlakkigheid en ontbrekend respect worden binnen afzienbare tijd opgelost met een tuin. Te beginnen in ieders achtertuin.

De Exclusief Geselecteerde Hoveniers zijn al jaren overtuigd van de kracht van tuin en het geluk dat tuin kan geven. Mits goed doordacht en aangelegd. De vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk komt al uit de koker van de Exclusief Geselecteerde Hoveniers en er volgen zeker nog meer concepten om de tuinbezitter op het goede spoor te zetten. Voor het ontwerp zijn als het goed is door u de meeste keuzes als gemaakt. Als er gekozen is voor bestrating dan bespreekt de Exclusief Geselecteerde Hovenier immers meteen ook welke steen- of tegelmogelijkheden u heeft. Maar voor een aantal zaken wordt de keuze soms nog wat uitgesteld. Welke meubels wilt u? Welke verlichtingsarmaturen? En als de planten nog niet geselecteerd zijn op geur of kleur, ook dan helpen zij u graag.

De inrichting van uw tuin is misschien wel het mooiste moment van de tuinaanleg. Hagen, planten, meubels en accessoires maken uw tuinontwerp werkelijkheid. Meteen is te zien of uw keuzes op papier in praktijk het gewenste resultaat opleveren.

Onze partner

Dutch Quality Gardens

Appeltern
Hovenier

Producten in de Tuinwinkel

Meer Tuinadvies in Hulplijn