De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Zonnepanelen voor huis en tuin
Bouwwerken

Zonnepanelen voor huis en tuin

Een tuinliefhebber heeft niet alleen respect en aandacht voor alles wat groeit en bloeit, maar is ook extra begaan met het milieu.

Steeds duurzamere constructies en ook energiebesparende dan wel energie genererende maatregelen worden getroffen. Zonnepanelen zijn daar een goed voorbeeld van. Ze kunnen op het dak van het huis gelegd worden maar ook op de garage, de tuinschuur, een pergola of een landschappelijke heuvel.

Ook in Nederland zijn de zonnepanelen al snel rendabel te maken. Zelfs als het bewolkt is leveren zonnepanelen nog energie op. Onze partner in zonnepanelen is Huisman Elektrotechniek, een landelijke installateur op velerlei technisch gebied. Ze berekenen voor u de verwachte opbrengst en terugverdientijd. Ze maken een inzichtelijke offerte en installeren het als u dat wilt. Voor als u een beetje handig bent heeft Huisman verschillende sets waarmee u het zelf kunt monteren.

Huisman werkt samen met LG en geeft daardoor een garantie van 25 jaar. U bent bovendien verzekerd van de nieuwste technologie.

Als tuinliefhebbers willen we u tot slot nog wel wijzen op het esthetische aspect. De tuinbeleving mag met de inpassing van zonnepanelen niet beperkt worden. De Exclusief Geselecteerde Hovenier helpt u graag.

Onze partner

Huisman Elektrotechniek

Druten
Exposant

Meer Tuinadvies in Bouwwerken