De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Stel uw eigen overkapping samen
Bouwwerken

Stel uw eigen overkapping samen

We blijven steeds liever zo lang mogelijk in de tuin. Het overdekte terras is dan ook steeds vaker standaard aanwezig in onze tuin.

Nu zijn er producenten die overkappingen op maat voor u bouwen en er zijn producenten die kant en klaar bouwwerken aanbieden. Hillhout gaat nog een stap verder en levert modellen die u zelf kunt samenstellen.

Een basismodel dat modulair te vergroten en uit te bouwen is. De wandelementen van de overkapping kunnen ook variëren. Een geweldige vondst van Hillhout war tuiniers heel gelukkig van worden. Nieuw in het overkappingssegment van Hillhout zijn de veranda’s van Douglashout met kunststof platen. Een ook nu bepaalt u zelf de maat en bijv. de kleur van de dakgoot. Zoals alles bij Hillhout kan de overkapping gecombineerd worden met andere producten uit de Hillhout fabriek.

Een tuinhuis of een blokhut. Alles kan in stijl bij elkaar gepast worden. De houtsoorten van Hillhout voldoen aan alle gewenste keurmerken waardoor de duurzaamheid en de zorg voor het milieu per definitie gewaarborgd zijn.

Onze partner

Hillhout Bergenco b.v.

Zwolle
Exposant

Meer Tuinadvies in Bouwwerken