De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Eigentijdse tuinhuizen en blokhutten
Bouwwerken

Eigentijdse tuinhuizen en blokhutten

Blokhutten zijn tuinhuizen die laag voor laag in elkaar gestapeld worden. Een al eeuwenoud beproefd systeem wat ook in de normale huizenbouw nog altijd toegepast wordt. Bijv. in Scandinavië en Oostenrijk.

Veel tuiniers kiezen voor het blokhutprincipe vanwege de stabiliteit, de uitstraling en de duurzaamheid. De hedendaagse tuinarchitect heeft naast de traditionele blokhutten ook behoefte aan bouwwerken die minder op een huisje lijken.

Strakke rechttoe rechtaan vormen zijn makkelijk in te passen in een modern interieur met rechte belijning en minimalistische vormen. Hillhout heeft die behoefte goed aangevoeld en is naast de blokhutten tuinhuizen gaan produceren in eigentijdsr vormen en stijlen. De tuinhuizen zijn bovendien makkelijk te combineren met hun overkappingen, schutting elementen en pergola’s. Een prima aanvulling op het degelijke en vertrouwde blokhutten assortiment. Het biedt de hedendaagse tuinbezitter veel smaakvolle extra inrichtingsmogelijkheden. Als smaakmaker blijft Hillhout nieuwe tuingebouwen introduceren. De open veldschuur bijvoorbeeld of de overkappingen in Larix hout. In De Tuinen van Appeltern kunt u diverse Hillhout bouwwerken in de praktijk beleven, compleet met aangelegde terrassen, gazons en beplanting.

Onze partner

Hillhout Bergenco b.v.

Zwolle
Exposant

Meer Tuinadvies in Bouwwerken