De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Duurzame tuinhuizen en tuingebouwen
Bouwwerken

Duurzame tuinhuizen en tuingebouwen

Het Land van Maas en Waal was vroeger bekend door de meubelindustrie. Tegenwoordig komt dat door garages, tuinhuizen, overkappingen en stallen voor in de tuin of op het erf.

Schäffer Tuinhuizen is een van oorsprong Maas en Waals bedrijf en ontwerpt en fabriceert een uitgebreide lijn aan bouwwerken voor buiten. Ze maken van verduurzaamd vuren en Douglas hout een hele serie standaard gebouwen maar meer nog blinken zij uit in het bouwen op maat. Ongeacht de afmeting en het idee bouwt Schäffer de gewenste uitvoering in eigen fabriek en plaatst het gebouw vervolgens in uw tuin. Schäffer hanteert de zgn. elementenbouw. Wanden, vloer en dak worden aan één stuk per onderdeel gemaakt en vervolgens op plaats van bestemming in elkaar gezet. De materiaalkeuzes maar ook bijv. de isolatie en dakbedekking zijn flexibel en naar uw wens en idee.

In De Tuinen van Appeltern heeft Schäffer een aantal bouwwerken gerealiseerd waarbij het ontwerp van de tuin deels bepalend was voor de uiteindelijke vormgeving.

Onze partner

Schäffer Tuinhuizen B.V.

Wijchen
Exposant

Bestel in onze Tuinwinkel

geen product(en) geselecteerd
€ 0,00

Meer Tuinadvies in Bouwwerken